Tumblr Mouse Cursors
Fakewater -

Screwed up undergrad

Åå va skönt, har nu skrivit klart so arbetet. Blev två A4 fram och bak. Känns bra faktiskt. Har gjort klart bildgrejjen också, och fått en fin stickprov att lämna av av farmur. Sååå näjz då jag inte kan sticka för fem öre.
Just nu sitter jag och lyssnar på jätte konstig musik. For realz har ingen aning vad det är för skit men är för lat för att få gå upp och stänga av skiten. Nu måste jag skriva en NO grej tills imorn, borde inte vara så jobbigt då det bara ska bli en sida. Vi hörs imorn humoidz!


Beach12

Ångest över att det är sommar snart och jag inte har tränat ett piss. För sent nu dessutom. Måste väll helt enkelt sluta äta lika mycket, vilket kommer bli svårt dock eftersom att på sommaren vill man ju äta mycket... Åå det kommer vara jättesvårt att motstå alla cravings i sydfrankrike då vi bor precis bredvid världens bästa bageri, och kylskåpet alltid är fullpackat med franska delikatesser! Det finns alltid choklad, färsk frukt från marknaden, nutella, nybakad vitt bröd, oliver, räkor, ostar, färsk smör och allt annat gott man kan tänka sig! Kommer aldrig kunna motstå... Det är i alla fall skönt att jag slipper visa mig för någon där. Vårt sommarställe är verkligen världens finaste. Det ligger i en liten by som heter grasse. Trädgården är enorm, och från den har man en fantastisk utsikt över bergen! Tänk er Hollywood hills, fast med fina franska hus! Att ligga i poolen och kolla på solnedgången är det absolut bästa jag vet! Jag och min bror delar poolhuset, vilket är hur skönt som helst. Vi kan bara vakna upp på morgonen och ta oss direkt till poolen för morgondopp, innan vi går upp till huset för att äta en enorm frukost med resten av familjen. På dagarna underhåller vi oss själva med att sola, bada, spela schack i solen och nu och då tar vi bilen till Cannes eller st. Tropez för att besöka marknaden eller shoppa. Det är livet alltså. Men som ni hör äter man mycket och tränar väldigt lite.
Ska ta en massa bilder när jag är där, så får ni se! Förövrigt kommer den hör bloggen troligtvis läggas ner efter sommarlovet. Tänkte ändå ha den över sommarn, så att ni kan få se ungefär vad jag håller på med, då min sommar kommer bli ganska händelserik! Kommer säkerligen upp en massa bilder när jag är i New York, då jag ändå ska på fotoläger haha!


Soldiers of fortune

Nu har jag varit hemma från skolan i ca 2 timmar. Var kvar i skolan lite längre och kollade på fotbolls matchen, niorna vs. Lärarna. Dock sög matchen så jag drog efter kanske 25 min. Nu sitter jag och pluggar och äter haribo godis (tack Theodor!). Måste skriva en so uppsats om hur Hitler kom till makten. Skolarbete.nu är min bästa vän. Min farmor är även här,, vilket är sjukt najs då jag fått henne att göra ett stickprov åt mig till slöjden! Åå va skönt, jag suger nämligen på att sticka och min farmor är typ proffs. Fuska ftw....
Har även två NO-inlämningar tills imorn och måste göra klart bild grejen. Jajajaja nu ska jag plugga, hörs!


Clässic BLT + The Smiths

Har precis ätit världen godast BLT. Vi engelsmän vet hur man lagar mackor! Nu fortsätter pluggandet..... snart är det över.
Lyssnar även på The Smiths just nu. De är ju helt oslagbara. Hittade The Smiths för ungefär två år sen, tack vare en kille faktiskt! Har även den killen att tacka för alla underbara Chelsea matcher som jag inte har missat. Jo det var nämligen samma kille som fick mig att heja på Chelsea. Haha helt sjukt egentligen, men jag är tacksam. Dock är det lite svårt att heja på Chelsea, då alla andra i min familj hejar på Arsenal och AVSKYR Chelsea. Ni vet ju hur engelsmän blir när det handlar om fotboll, det är ju blodigt allvar! Egentligen skulle det kanske vara mest rimligt ifall jag också hejade på Arsenal, eftersom att jag är född och delvis uppvuxen i North London, men det blev väll som det blev! Har varit en stolt Chelsea-fan i drygt 1½ år nu!
Frankzorr <3 Älskar dig... You know that shit!

Won't you come on over, and decide on my sofa?

Hemma från stan nu. Fick med mig ett par svarta jeans och två stycken bas t-shirts. Gick även till Tommy Hilfiger, Ralph Lauren och Odd Molly men hittade ingenting som satt sådär perfekt. Lite synd, men jag kommer att ha tid för shopping över sommaren! Gissa vad jag ska göra nu? Yes, ni gissade rätt, plugga. Fuck off snälla. Skönt o veta att efter den här veckan + nästa måndag har v i inge plugg kvar!
Åå fick också reda på att jag har lite unwanted läsare här på bloggen, haha. Fast egentligen, det här är ju en allmän blogg, så vem som helst ska få läsa den, vare det sig jag vill eller inte. Skriver i alla fall inte om privata saker här då min blogg har blivit ganska enformig. Skriver för det mesta om framtiden, London, skola och jaa... inte så mycket mer. Kan väll hända att jag skriver ett inlägg om lite personligare saker, men det är i så fall sånt som jag hade kunnat berätta för vem som!
Uuugh, kommit på nu i efterhand att det var en sjukt dålig ide att inte träna till en snygg sommarkropp. Regrets regrets....

You've got the devil on your side

Måndagen avklarat. Idag gjorde jag svenska prov, vilket gick oväntat bra. Gjorde även två gamla franska läxförhör. Fick VG på den muntliga, vilket duger, då jag ändå inte kommer få mer än det i slutbetyg. Nu måste jag plugga stenhårt då jag har tre prov att göra imorn, Musik, SO och NO prov. Förrutom att jag har haft ont i huvet hela eftermiddagen har min dag faktiskt inte varit såå hemsk. Ångesten börjar släppa lite nu, speciellt när jag tänker på hur skönt det ska bli att slippa högsätra. Bara några vekor kvar nu. Det är sjukt, känns som att i alla andra skolor har man en sammanhållning till sin klass, men så är det verkligen inte i min klass. Tror inte att det finns någon som bryr sig ett piss om vår klass! Helt ärligt finns det få personer som jag känner i klassen, och ännu färre som jag snackar med över huvud taget. Jo lite sorgligt är det, men det kommer inte vara svårt att lämna den klassen kan jag säga!
Förövrigt ska jag in till stan imorgon. Måste låna biologi böcker från biblioteket och köpa ett par billiga svarta jeans. Känns aningen onödigt med tanke på att det är sommar, men det lär vara ett par molniga dagar i NY.
Ja finns inte så mycket mer att säga... Är, och har varit, väldigt ledsen över det faktum att jag inte kommer hinna med några festivaler i år... Vill så gärna på hultsfred där mina kära Vaccines spelar. Vad jag inte skulle göra för att få se dom live. Eller Kasabian, libertines, Arctic monkeys och Mando Diao för den delen. Jaja vi får hoppas att sommaren blir bra ändå!
Haha, jag och min broro var ju lagom söta när vi var bebisar!
Hmm, vet inte vad som hände sen


You give me premature ventricular contractions


👍


I'd rather dance with you than talk with you

Är så inihelvetes trööt. Idag har jag solat, pluggat, bakat, duschat och sovit. Ska gå och lägga mig ganska snart, måste orka med den här veckan...
Uuuugh blogg.se förstör mina bilder, men kakorna blev iaf väldigt goda!

In my mind i am free

Nu har jag pluggat Svenska, franska, musik och NO. Känner ändå att jag har fått ganska mycket gjort! Nu ska jag bara tare lugnt, kan kolla lite Lost eller nån film. Måste någ gå och lägga mig tidigt ikväll, har varit heeelt utmattad sista två veckorna. Kan bero på allergier, stress, ångest eller alla tre... Jaja snart är det sommarlov i alla fall, och då kan jag vila, börja om på nytt, glömma bort all skit som hänt och alla idiotiska misstag jag har gjort mot mig själv och mot andra. För när sommarlovet börjar kommer ingen att känna mig. Ingen kommer att känna mig i New York, ingen kommer att känner mig i Paris, ingen kommer känna mig i London, och efter sommarlovet börjar jag i en helt ny skola, långt bort från allt och alla som finns mitt liv nu. Känns skönt. Finns en hel del männsikor som jag kommer att vara glad över att aldrig få träffa igen, men ändå några få personer som jag kommer sakna enormt.


Video Games

Nu ska jag fortsätta plugga och sedan baka Chocolate chip cookies ifall jag hinner! Sen får vi se ifall jag hinner med lite GTA, men det är tveksamt då jag måste vekligen plugga jättemycket. Aja vi hörs sen!

lördag

Idag är det lördag och det innebär pluggdag för mig. Måste skriva 7 prov nästa vecka, och en stor inlämningsuppgift tills på fredag. Chill. Nä, men igår så var jag i stan och samlade på mig med godis/läsk från Engelska äffaren, så nu har jag i alla fall något att smaska på.
Igår kväll åkte jag Steffi och Filippa in till nybrokajen. Där satt vi i ett par timma, åt jordgubbar, drack slushies, pratade och helt enkelt bara myste i det varma vädret. På riktigt det var fortfarande varmt vid elva-tiden! Helt otroligt.
Nu måste jag gå och trycka i mig lite frukost, hare toppen allihopa!

Rose-coloured glasses

Mår lite bättre nu än vad jag gjorde innan. Detta pga av att jag hittat min efterlängtade Juicy, som vart borta i typ 3 månader nu, och fick reda på att det inte blir något So-prov imorn!
Dock känner jag fortfarande en enorm saknad för London vilket bidrar till mina depp-känslor. Skulle ge upp allt för att få bo där igen. Jag vet att det är där jag hör hemma, och jag tror inte att jag kommer kunna vara riktigt lycklig förrens jag flyttar tillbaka. Ni kan nog inte förstå den kärleken jag har för staden- eller å sidan, det kanske ni kan. Kanske älskar ni stockholm lika mycket som jag älskar London. Finns egentligen så mycket jag hade kunnat skriva om just det här, men jag har varken tid eller orket. Dessutom är det nog ganska få av er som bryr er.
Camden Market - Min favorit plats på denna jord. Kan spendera timmar där, då jag alltid upptäcker något nytt. Så många minnen jag har från Camden, där jag även bodde i åtta år. Nog den mest bohemiska delen av London, med en sån variation av människor. När jag åker tillbaka dit nu, blir jag aningen tårögd, då jag vet att det kommer dröja länge förrens jag får kalla detta ställe mitt hem igen. Längtar till sommaren, då jag får spendera tre oavbrutna veckor i London, gå runt på de familjära gatorna, hälsa på gamla vänner och helt enkelt bara njuta av att vara. London är nog det ända stället där jag känner att jag passar in. I london kan jag vara mig själv, då jag vet att jag inte blir dömd, på grund av utseende, hudfärg, stil, ja vad som helst. För London tar alltid emot alla med öppna armar. Sån skillnad från Sverige, då man måste passa in i en särskild mall för att inte sticka ut. Eller kan det här bara vara något jag fått för mig? Kanske borde jag testa att vara mig själv här, istället för att försöka vara någon/något som jag aldrig kommer bli. Hur som helst mår jag inte bra av att vara här och komemr flytta tillbaka så snart jag får chansen.
Aa, nu gjorde jag det som jag sa att jag inte skulle göra. Ni ser, när jag väl börjat skriva om London har jag det svårt för att sluta. Jaja nu fick ni ett saftigt inlägg i alla fall.

Inte frisk än

Känner mig rätt TPL just nu, då allt känns som skit. Nej, jag tänker inte skriva ett långt känslosamt inlägg, kände bara att jag behövde skriva någon form av uppdatering, men har egentligen inget annat att skriva om, so here you go. Peace.

Fett gay bild


whoop whoop!

Får tillbaka min älskling om två dagar!

I saw you on a cover on cross bay boulevard

Tänkte berätta lite om min dag för er. Som ni säkert vet hade jag studiedag idag. Vaknade vid åtta, fixade håret, eftersom att jag lämnade det krulligt igår! Solade sedan i någon timma vilket var jätteskönt, fick dock en shortsbränna... alltid lika fult! Gjorde jättegoda crepes till frukost, som jag åt framför Lost.
Runt klockan 13.00 åkte jag in till stan. Köpte pomfritt på Mc D och strösade sedan runt på medborgarplatsen i det fina vädret. Gick till en skate park och träffade på en gullig skatare som jag även fotade! Satt och pratade med honom ett tag om hans tatueringar (dom får ni se på bilden). Jag älskar verkligen att fota skatare! Rörelserna är otroliga, och bilderna blir nästan alltid bra! Var på en skate park sist jag var i London och där var även killarna sjukt trevliga! Efter att ha suttit där och pratat/fotat i någon timma gick jag till The English shop och köpte lite engelsk godis. Sån nostalgi jag får av att vara kring alla engelska människor och matvaror, haha!
Efter det gick jag till en mysig park som ligger vid Katarina Norra. Läste lite i min bok, fotade lite fula fåglar och solade lite mer. Sedan träffade jag min lillebror som går på Knorra och vi köpta mjukglass på medborgarplatsen inna vi tog tunnelbanan hem!
Nu har jag precis ätit sushi och skrivit lite mer på min No-inlämning och ska snart kolla ännu ett avsnitt Lost och äta mina nyinköpta Pop-Tarts!
Hoppas ni haft en lika fin dag allesammans!
Bilderna är helt oredigerade då min broder förbjudit mig från det, tills han laddat ned lightroom åt mig.

good times for a change

Whoop whoop! Får min ifån tillbaka inom 5 dagar! komsiikomsii älskling!

There's only one song worth singing

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och är påväg att plugga franska. Hela eftermiddagen har ägnats åt att checka gamla avsnitt Lost och äta, min diet gå väl lite sådär halvbra. Idag räknade vi ut att det är 8 dagar skoldagar kvar. Borde vara överlycklig för att få slippa skolhelvetet och alla vidriga människor, men jag har för mycket ångest över betygen för att kunna vara lycklig över det. Jaja, ska försöka tänka på det positiva med livet! Idag var även första dagen jag vågat mig på shorts. Kändes ju inte så jättekul faktiskt, tycker att det känns jättenaket, och jag hatar tanken och folk går och tittar på ens ben. Därför ska jag försöka gå ner ett par kilo inför sommarlovet så jag slipper gå runt i NY och skämmas. Fick en liiiiten shortsbränna, men färgen verkar inte ta sig som den gjorde förr! Eller så är det bara jag som blivit tidsoptimist.
Ja, vad mer finns att säga om mitt liv för tillfället? Inte mycket. Just nu är det enda jag kan tänka på framtiden. Sigtuna, New York, myz i Sydfrankrike på vårt sommarhus och Abercrombie såklart. Finns även en hel del andra smågrejjer som jag längtar till.
Bjuder på en bild på en blomma, för det är sånt vi amatörfotografer tar kort på. Och stenar. Närbild på det också.

A picture is worth a thousand words

Sitter just nu och letar kamerautrustning. Har blivit något av en kamera-nörd dom sista veckorna. Känner att jag måste samla på mig lite kunskap innan New York! Just nu letar jag efter ett objektiv med hög bländarvärde och för det kommer jag att behöva ett teleobjektiv eller makroobjektiv! Just nu ser det ut som EF 50mm f/2.5 compact macro, eller EF 50mm f/1.8 II. Ena ligger på ca 3500: - medan andra ligger på runt 1500:-. Dock vill man ha kvalite. Aa kaooz!

För er som inte visste fotar jag med Canon EOS 600d/kiss X5. Jag använder objektiven EFS 55-250mm och EFS 18-55mm. Tycker att kameran funkar jättebra som nybörjakamera, då jag aldrig fotat förrut! Tror att kamerahuset + standard objektivet ligger på ungefär 7000:- och Zoomen ca 2700:-.

Fick det som en tidig födelsedagspresent av min käre far! Är supernöjd hittills, dock har jag fortfarande sjukt mycket att lära mig. Men som sagt åker jag till NY i sommar i tre veckor, och då ska jag även på fotoläger där jag kommer lära mig jättemycket. Kommer bland annat få vara med på photoshoots, driva runt i central park och ta bilder, lära mig om photoshop och lightroom, och en massa andra roliga grejer! Är super taggad! Har även världens bästa pappa som fixat allt det här åt mig.

Yesiree, då har ni fått lite information om vad jag göra just nu, hur tråkigt det än är. Förövrigt är min iphone trasig för er som vill försöka nå mig. Skärmen sprack i tusen delar igår, suuucks. Dock ska den lagas någon gång den här veckan, men fram tills dess nås jag på hemtelefonen eller FB. Borde vara mer ledsen, men gårdagens seger har gjort så att allt känns mycket bättre!

 

 


Inga ord, bara lycka.


Draggig bild men fuck it, jag ar stoltaste tjejen i varlden just nu. Chelsea forever in my heart. My champions.

Just one of those days


för mycket revolution

Bilder från brunchen idag.

Stars come out

Yoyoyo moccaflow!
Nu ligger jag här på mitt rum och tittar på AGT samt smsar med lite boyzz, efter att ha spelat GTA hela eftermiddagen (förkortningar FTW). Den här kvällen kommer att vara ganska Chill. Dom flesta jag känner är antingen sjuka, bortresta eller på Maskinen, men ska i alla fall åka in till stan senare på kvällen och möta upp Tove och Fanny. Sen åker vi hem till miig där vi även sover... Har planerat världens brunch imorn för att fira långhelgen, så bilder på det kommer nog upp imorn! Så spännande är mitt liv för tillfället! Jaja skönt att slippa drama i alla fall.


Watcha gonna do Katie?

Gonatt humoids


Why can't we be friends?

Sluta tjafsa förihelvete


Brunette

Nuuuu ska jag färga syrrans hår! Wish me luck!
178936_387859701255052_314129621961394_1022545_455283455_n_large
1331326116426_f_large
Tumblr_m3yno0fzbw1ru3bbwo1_500_large
Hon ska bli brunette har jag bestämt!

Got no faith

Jahopp, då har City vunnit Premier League. Bry mig faktiskt inte så mycket eftersom att det inte påverkar Chelseas ställning över huvud taget. Finns ingen hopp för oss ifall vi inte vinner CL. Dock spelade Man City en riktig bra match, speciellt i den sista minuten, då de otroligen fick till det en sista gång och gjorde avgörande målet.  Nog om fotboll.
Nu ska jag plugga matte, trots att jag verkligen inte pallar det. Helt ärligt nöjer jag mig med G i matte, för det är för kort tid att försöka höja mig. Fyfan vad jag längtar tills då jag får studera det jag egentligen vill. På gymnasiet är det tänkt att jag ska läsa Engelska A L HL, Franska B SL, Matte SL (dö), Ekonomi SL, Filosofi Hl och Historia HL. är ändå rätt taggad eftersom att jag gillar dom ämnena och tack gud ska jag undervisas på engelska!
Aja, nu måste jag plugggga peeepz, hare!

Creep


Leker lite med mina kamera inställningar.

to die by your side, would be a heavenly way to die.

Dit jag vill åka just nu:
-London
-Los Angeles
-Västindien
-New York
-Tokyo
-Bejing
-Thailand
-Paris
-Venedig
-Philadelphia
-Singapore
Åå vad jag saknar känslan av att vara utomlands! Speciellt nu när jag har fått min kamera blir jag extra sugen att resa! Skulle inte tacka nej till att resa till en av destinationerna ovan. Just nu står egentligen Los Angeles top på min lista. Har inte varit där på flera år, och av nån helt oförklarlig anledning saknar jag det verkligen. Solen, plastiga människorna, barbie husen i Orange County, dom vackra hotellen, alla fantastiska malls, universal studios, luch på The Ivy, kändisarna och känslan att kunna gå runt på stan i bikini och shorts utan att få konstiga blickar. Det är helt underbart, och ytligt och slappt. I alla fall i en vecka, hade nog aldrig klarat av o bo där. Vet ej hur jag gör för att komma dit, men nån gång det här året eller nästa år har jag lovat mig själv att åka tillbaks.
Är även sjukt sugen på sommar, då jag åker till en del av ställena på min lista (London, Paris, New York). Ändå känns det som att jag hade kunnat byta bort nån av dom för att få åka till Philadelphia. Jag saknar min ''familj'' så inihelvetes mycket, trots att jag vet hur mycket allt och alla har splittrats. Jag saknar känslan av att känna igen mig i en Amerikansk stad. Jag saknar, Dairy Queen, Philly cheese steaks, 2liter double-chocolate-chip-mint icecream, Jul med hela släkten med en gigantisk julgran och enorma mängder presenter, hus fyllda med dekorationer och ljus, uppblåsbara jultomten, Carol singers, snön och en all-american jul-feast.
Sen åker jag troligtvis till Thailand i jul (vid jul?) vilket ska bli underbart. Finns även en liten chans att jag åker till antingen Japan eller Kina i år.
Förlåt för tråkig inlägg. Har inge särskilt att skriva om för tillfället.

Take my breath away

Hemma från skolan nu! Har precis tvättat håret, och tänkte just påbörja den långa, tråkiga processen som får mitt hår att se helt OK ut.
Dagen har varit sjukt tjill, har inga läxor, så jag kan zofta hela kvällen. Imorn ska det förövrigt bli 19 grade och sol! WoopWoop! Årets första shortsdag? I think so! Herre Jesus, vet egentligen inte om jag vågar, kommer att känna mig så... naken. Hmm vi får se imorn. Hade i så fall tänkt ha mina shorts från GH eftersom att de är skönast! Ja... mycket mer finns det inte att säga.
Uppdaterar senare!
Shortsen från Gilly Hicks

We just havin' fun

Hooolaaa,
Nu sitter jag och väntar på att fanzi ska ta sig hit. Idag har varit en ganska händelsefull ohändelsefull dag, om ni förstår.
Dessutom är jag och broro ensamma hemma, vilket är nääääz. Mamma är i Italien och Papi är i London och kommer hem imorgon kväll. Hade lite planer för vad jag skulle göra idag, men de sket sig, eftersom att jag är helt jävla efterbliven.
Annars mår jag braaaa, däremot väldigt trött. Sov knappt nåt inatt, låg uppe och tänkte på en viss person. Som tur är har vi sovmorgon imorgon, då ska jag sova uuuuut. Ska bli naiz.
Stupid teenagers... Falling in love and shit.... Glad att jag inte är en sån.

Trouble sleeping


Now you don't talk so loud

Mår såååå mycket bättre idag! Har precis noppat bort halva ögonbrynen dessutom. Men det ser i alla fall mycket bättre ut.
Nu är det såhär att jag har typ en fixering med just ögonbryn, speciellt mina. Jag får sån ångest när de är onoppade eller ser ofräscha ut. Det är just för att jag tycker att det är ögonbrynen som ''skapar'' ansiktet. Om man har snygga ögonbryn blir man omedelbart snyggare, gäller både killar och tjejer. Killar ska dessutom ha tjocka mörka intensiva ögonbryn, tycker jag i alla fall. Men tillbaka till ämnet, jag har inte ''format'' ögonbrynen på hur länge som helst, och sist jag fick dom professionellt noppade var när jag var i London sist (typ en månad sen) så det har blivit jätte tjocka och ojämna, så jag bestämde mig för att bara köra, och noppa bort hela skiten.
Jag har den turen att mina ögonbryn är ganska naturligt tjocka, därmed är det lättare att forma dom som jag vill! Har fortfarande inte mina drömögonbryn, men jaja, allt tar sin tid.
Förlåt för ett jättetråkigt inlägg om ögonbryn... Fast nä, fuck it, min blogg, jag får skriva om vad fan jag vill!
I min åsikt har Megan Fox dom finaste ögonbrynen.

Fuck this shit, i'm becoming a tree.

JAG ÄR SÅ AAAAARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAN INTE ALLA BARA DÖ!? HELVETE VAD SUR JAG ÄR.
Nej men på riktigt nu måste jag fan ta och lugna ner mig. Jag beter mig som en idiot, går runt o skriker på folk o sånt skit... På riktigt, varför lägger jag ens ner tid på att tänka på det här? Imorn kommer allt vara bättre, och jag kommer vara samma gamla vanliga Ella. Punkt slut.
Fyfan, hur klarar folk av att känna så här 24/7?? Hade nästan glömt bort hur jobbigt det är...

dra åt helvete känslor.



Snacka om nostalgi

Yoyo
Kom hem för ett par minuter senefter att ha hängt hemma hos Moa. Eftermiddan gick väl ut på att planera Project-W lite halvhjärtat, kolla igenom Moas dagbok från 7:an och lyssna på Eminem. Väldigt underhållande, min inre rappare fick också komma fram lite. Något ni kanske inte visste om mig, men i 4:an var jag sjukt TUNG. Hade gangsterflätor, Eminem och 50-cent i lurarna, hade till och med häng!
Moas dagbok var ju fylld med hemlisaaaar asså! Mycket skit om mig stod det. Haha, vad förväntade jag mig, mitt och Moas förhållande från 6:an-8:an var minst sagt ostabil. På riktigt, det gick inte en dag utan ett tjafs mellan oss.
Jo men vi hade mysigt! Nu är jag hemma som sagt, och mår lite sådär. Vet inte vad det är med mig idag, men fy satan vad det snörrar i hjärnan. Ena så kunden så känner jag en sak, och andra sekunden har jag ändrat mig totalt. Jag vettefan vad jag vill, pliz hjälp me. Men vafan, ni ser ju själva hur oklar jag är!
Ni förstår säkert ingenting, men det behöver ni inte, bli bara inte allt för oroliga, det är verkligen ingenting allvarligt! Jaja hare!
Haha, bjuder fan! Bild från 09

Let's go home, i think we oughta

Blev ingen utgång för min del ikväll. Sucks.. Istället kom Steffi hit. Vi drack te och pratade, just like old times, innan hon behövde gå för att möta upp Ludde. Fick lite PEZ godis av henne, så nu tänkte jag lyxa till det med en skräckis, te och PEZ. Allt är bra.
Hare gött

victory is ours

CHELSEA HAR VUNNIT THE FA-CUP!!!!!!!!!!!!!! Åååå lyckan alltså!!! Drogba gjorde avgörande målet (såklart) , men vi spelade en riktigt bra match! Vet inte ifall ni såg den, me åå vad vi ägde ut Liverpool! Wehååå.
Nu ska jag forsätta göra mig i ordning, ha en riktigt bra kväll allihopa!!

May the fourth be with you

Idag var då internationella Star Wars dagen för er som inte visste! Hade från början tänkt se en skräckis, men valde sedan för att fira dagen genom att se på Star Wars- A New hope, som jag anser vara den bästa. De är ju trots allt mina favorit filmer. 
Imorgon kommer vara en rätt tjiiill dag. Det är FA cup-finalen mellan Chelsea och Liverpool vilket lär bli rätt storslaget! Detta kan innebära två seger för Chelsea den här säsongen (om vi vinner Champions league också), och med tanke på hur det såg ut för ett par månade sen, så är det jääääävligt bra. Sen har vi ju Cech, Drogba och Ramires, som jag anser vara Chelseas bästa spelare. Men nog om fotboll.
Sen ska jag och pappa åka och kolla på The Avengers, någonting jag har längtat på i månade nu!!!!! So stoked!
Har inga planer för kvällen än, men Fanny och Joanna om ni ser detta kan ni ringa/Smsa mig då?
Hoppas ni har en fantastisk fredagskväll allihopa, and May the fourth be with you!

 


Daddys girl

Joo, medan halva stockholms p12or är på grönan, sitter jag med mina föräldrar och äter pizza. Tummen upp! Nä men på riktigt, tror att det kommer vara fett ovärt för dom som är där. Vädret, alla orren (orrar?), det faktum att halva de som köar inte kommer komma in, och sen finn det ju också det att LMFAO tydligen inte är bra live. Visst, det blir en riktig show, men enligt det jag hört/sett springer dom mest bara runt på scenen och klappar händerna. Kan hända att de shufflar också.
Jaja, min kväll kommer vara väldigt ohändelsefull (tack jag vet, jag äger på svenska). Efter att jag har ätit tänkte jag ladda ner någon skräckis, probably woman in black med Daniel radcliffe.
Här kommer lite halvmysiga bilder på mig och min padre ❤ äpplet faller inte långt från trädet eller nåt sånt...

At first we were like cool.....

image description

image description

image description

But then we were like ''fuck this shit, let's get crazy''

image description

 

 

 

image description

 

Åå va jag älskar dig! Lika fula är vi bägge två!

 


She said hey babe, take a walk on the wild side

Idag hade vi halvdag. Gick och köpte onyttigheter efter skolan, och åkte sedan hem för att kolla ANTM och äta chips. sen har jag pluggat lite, kollat en dokumentär film om WW2 och pratat med Tove. Annars händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället. Det rullar på helt enkelt. Vilket är ju bra iofs, inge drama för min del.
Har även fått barnbidrag =ca$hflow. Funtar lite på hur jag ska spendera dom pengarna. Vill jättegärna ha någon söt blus från Odd Molly, men då kan jag säga hejdå till min tusenlapp på dirren. Frågan är ifall det är mer värt att satsa på lite billigare HM/topshop grejer och få mycket mer för pengarna. Eller helt enkelt spara?
Har lite såndär halvlust att åka till London snart. Ska se ifall jag kan fixa ihop något med mamsin, så kan jag hälsa på mina hundar och säkert få lite grejer. Win win helt enkelt! Men får se ifall jag kan fixa ihop något innan sommarlovet, eftersom att jag verkligen inte vill ta ledigt mer, och vi har ganska få helgdagar kvar.
Lite mysiga bilder från Paris förra året.

For realz?

Jag tog den här bilden igår. Finns ingen som helst bakomliggande mening, texten har absolut ingen betydelse och har ingenting att göra med en bild på min rygg. Vadå ''i just want to be''? Dafuq is this shit!? Haha bilden har förövrigt ingenting att göra med mig.
Jaja, jag la iallafall upp den på weheartit igår, och har redan fått hela 92 hearts. Seriously? Det roliga är att folk tror att den här bilden är djup, bara för att den är svartvit och det står någonting oklart på den! Vilka idioter



Have a fantastic day!

 

 


Vem kan det här vara då?

Azz det måste vara nån av mina 12 957 läsare... But which one....
Förresten är det jättekonstigt att jag ens har 12 läsare? tror inte ens att jag känner tolv personer! Och har berättat om den här megasuperduperhemliga bloggen för typ 4 pers. Shieeet azz varför e min blogg så poppis!?!?!?!?

I see the sun rising, but all you see is it fall

Nu har jag varit hemma i ett par timmar. Låg ute på taket och solade i typ en timma. Hur skönt som helst, fick dock ingen vidare bränna, konstigt nog. Nu sitter jag och tittar på Pocahontas. Sjukt värd film.
Rätt chill dag i skolan idag, fick knappt några läxor, har däremot två prov som jag måste skriva, kaoz.
ÅÅ jag är så lycklig!! Snart är det sommar, och det innebär sommarlov, och det innebär att resa, och sen ska jag flytta!!!! Wehåååå taggerz. Känns som att jag skryter med min lycka, men så får det vara ibland. Har inte känt mig såhär bra på sååå länge.  Finns ett par saker som jag fortfarande har lite ångest över, som jag inte orkar ta upp, men de löser sig till slut. Inte värt att bekymra mig over. Nu ska jag fortsätta njuta av livet, puzz.
Bilder från min hemstad London. Kan man vara kär förälskad i en stad?

Pale Blue Eyes

Tänk hur glad jag skulle vara ifall jag fick se ut som er.

fuck you you fucking fuck



I care for your heart, but not for it beating

Vaknade för en halvtimme sen. Idag ska jag plugga matte, eftersom att vi har NP imorn. Sen lär jag träffa Steffi nån gång mot eftermiddagen.
Ja, igår ver det Valborg! Min kväll började runt åtta. Mötte upp Steffi Ebba och Nova, och vi åkte in och satte oss på donken tillsammans med en tjej som heter Anna. Sedan drog vi vidare hem till en Sofia. Där var det från början ganska få människor, men efter en timme var stället fullpackat.
Träffade en hel del sköna människor, och hade väldigt roligt, tills farbror blå dök upp och alla var tvugna att gå. Det hade inte varit jobbigt, ifall jag inte hade upptäckt att en av mina nya converse blivit stulna, efter att ha redan blivit stulna en gång och sen ersatta och pappa.This sucks.
Åkte sedan hem gråtandes i en taxi, men hade en väldigt snäll taxichaufför som försökte trösta mig hela vägen hem, haha! När jag väl kom hem satt jag och pratade med pappa lite, gick och la mig i sängen och ringde lite folk. Runt 01.30 gick jag upp och mötte August och några av hans kompisar. Vi stod o pratade i ca 1 timme innan det blev för kallt och jag gick o la mig igen.
So there you have it. Kvällen gick inte som planerat, men hade fortfarande väldigt kul, och mår faktiskt helt okej nu på morgonen! Lyckades i alla fall inte spy...




Skåål

RSS 2.0