Tumblr Mouse Cursors
Fakewater -

Puss

Längesen haha. Tänkte ge er en snabb liten uppdate. Pallar inte ta tag i bloggen, men tänkte att ni kanske ville vete ifall jag lever, jordens undergång o allt, you know....
Det är jullov. Värsta Sherlock Holmes här jag vet. Men det innebär presenter. Blev inte särskilt nöjd, då jag är otroligt kräsen och min pappa lyckas nästan alltid köpa fel (God bless his soul). Men fick i alla fall lite smått o gått; en Raffe kabelstickad, FIFA 13, Michael Kors klocka, Longchamp väska, en kofta från Prada, Moroccanoil och lite annat skit, typ perfymer och kroppsproduker o sånt som jag varken hade önskat mig eller vill ha. Mina kusiner är även här, vilket är väldigt miiisigt. Älskar dom mest av allt. As for nyårsplaner, har jag inget planerat, men vill göra något storslaget. Dock är det en väldigt liten chans att min nyår lever upp till mina förhoppningar, pga all hype jag lagt kring det hela, men here's hoping!
Håller även på att planera 2013. På sportlovet åker la familla och jag iväg till Indien. Har aldrig varit i den delen av Asien, så jag ser fram emot det, och att få lite sol i mig. Hata vinter. Sen på påsken åker jagoch papi iväg på en resa tillsammans. Vi ska till Kina, ett land som jag länge velat besöka. Vi ska till Hong Kong och Bejing. 
Sen håller jag även på att planera min sommaaaaaaar. Så som det ser ut blir det ett par veckor på vårt sommarställer i Frankrike, sedan festival med Noush och sedan Italien där mina föräldrar hyrt ett ställe (oklart ifall jag kommer hinna åka dit nåt) och sedan Grekland i 1 vecka med några hombres! Är sjukt taggad på grekland! Vi ska antagligen till Mykonos, Greklands främsta fest ö, bara vi sex tjejor. Kan inte ens föreställa mig hur kul vi kommer ha det. Sedan om det finns tid över skulle jag gärna passa på o sommarjobba också, men har inte ens börjat tänka på det. Kommer i alla fall spendera så mycket tid som möjligt i medelhavet.
Så ja, där fick ni en kort update om mitt liv just nu, för jag vet att sååå många av er bryr er <3333333333333333
Här kommer en photostream,som visar en liten del av mitt liv de senaste månaderna.
#LökigtsomfanmenfuckitYOLO skapades
Snööööö
Första externVP hos Jeppe
YÅÅÅÅLÅÅÅÅÅÅ
Like a sir
Det var slut på toapapper. Min och Elins watch cleana humor
Family portait på en VP hos Erik... alltid lika roligt
Min rumskompis kom hem med det här ''i'm ready for our last week of school together''
Djursan brooooor
Sirap <3
The Hobbit <33333333
GG tog slut
Lammköttet <3
Våran cp-fula julgran 
 

LET'S GET FUCKING MORTAL

IKVÄLL SKA JAG UT OCH HA ROLIGT. Har haft sämsta dagen, men nu fan ska vi supa bort våra problem! har varit sugen på VP hela veckan, speciellt efter helgens lyckade. Nu ska vi ha så jävla kul!!!!!!! Kvb prepare yourselves. Taggaaaaar. Skiter i om jag är bakfull imorn i skolan, och ifall ni betraktar mig som en örre, men i såna här lägen får jag faktiskt njuta lite grann av livet. För treorna ska ha VP och vi blev bjudna och that shit rocks, för treornas vp'n är alltid de roligaste. LMLMLMLMLLMLMLMLLMLMLMLLML. Peace the fuck out.

RSS 2.0