Tumblr Mouse Cursors
Fakewater -

Feels like home

Hejzanhejzan.
Hemma från gymmet nuu. Jag och 4 skogabrudz åkte och körde lite vollyboll, i typ 1 timma och sedan passade vi även på att gymma vilket var stört skönt och kul! Nu sitte jag och Louise har på vårt rum efter världens roligaste dusch. Hahaha, alltså jag har på riktigt den bästa rummisen, hon är så underbart söt. Hon kan dessutom få mig att skratta tills jag ligger på golvet och tårarna strömmer. 
Efter skolan åkte jag, Henri, Louise, Noush, Robina och Elin in till byn och handlade lite på Ica, o kollade runt i lite affärer. Inte saå himla spännande men faktiskt ganska mysigt. 
Börjar känna mig smått nervös inför helgen. Inte för att det säger er så mycket, men det kommer bli en minnesvärd helg.
Snart ska jag lägga mig, men ni får en sista bild, förlåt för sumpiga webcam kvalitén, men det är allt jag kan erbjuda denna afton (hehe Fanny...)

Zötisar


Bästa skoga!!!!!!!!!!!!!

Sitter just nu på mitt rum på skogabästahemmet och dricker oboooy. Jag har två timmas håltimme, vilket är så skönt! Kommer ha det varje tisdag, vilket jag i vanliga fall hade tyckt vart ganska dåligt, men eftersom att jag bor 30sekunder från mina klassrum är det oerhört skönt. Igår var första skoldagen, och då hade vi på oss uniformer. Tycker personligen att de är rikitigt snygga, men det känns ändå skönt att inte behöva ha på sig dom varje dag. Hittills har jag verkligen haft the time of my life. Jag har fått träffat min nya klass, och det finns en hel del gulliga maäniskor där, jag älskar min rumskompis, och tjejorna på skoga är underbara! 
Har även börjat få lite läxor vilket faktiskt är ganska skönt. 
Snart kommer det dock hända lite grejjer, som jag faktiskt inte får skriva ut här på bloggen, som jag är smått nervōs inför. Antingen kan det bli riktigt bra eller riktigt dåligt men jag har aldrig varit med om något likande innan. Kan väll säga såhär åtminsone, på Sigtuna tar dom det där med invigning riktigt seriost, och då snackar vi utöver  klassiska nollningen. Får väll hoppas att jag överlever helgen.

SSHL

God morgon! Hemma nu från brunch. Varje Lördag och söndag har skolan brunch i matsalen. Det var supergott. Dom bjöd på bullar, pankakor, alla sorters frukter, bakon, ägg, youghurt och myyyyycket mer. Ser fram emot att få sån god frukost varje helg.
Så nu sitter jag här i mitt underbara rum, tillsammans med Louix min rumskompis. Det allra bästa med att bo internat är att man har ca 30 garderob att välja mellan. Haha, alla tjejer har redan börjat låna och byta kläder av varandra! Som tur är delar jag rum med någon som har samma storlek som mig, och en garderob fylld med überfina kläder.
En till bra sak är att alla är väldigt internationella. Folk kommer från världen över. Dt finns folk här från Australien, singapore, USA och mycket mer. Dock pratar alla svenska och Engelska, vilket underlättar allt. Man får även lära känna äldre elever, eftersom att man bor tillsammans, och jag har redan träffat några jättegulliga 3:or.
Idag har jag även fixat skoluniform, hoho. Den får ni se imorn, när jag har fixat o trixat med den lite. Är supernöjd med allt hittills. Tror att det här kommer bli bra. Nu ska jag titta på X Factor, min Number one guilty pleasure!

Oh you pretty things

Heeeei allesammans! Bloggar från mitt fantastiska nya rum uppe på sigtuna! Jag är så sjukt lycklig för stunden. Skoga är underbart, mitt rum blev hur mysigt som helst, jag har en skitgullig rumskompis, som jag redan lärt känna och har träffat hur många sköna människor som helst. Skoga verkar ha dom bästa eleverna, då alla tjejer här är guldvärda, och jag har bara känt dom i ett par timmar. Snart blire första natts sömn på mitt nya hem. Imorgon ska jag testa skoluniform o lite annat praktiskt. Päronen kommer även upp med lite grejer till mitt rum, men överlag är jag riktigt jävla nöjd. Skolan är verkligen hur fin som helst, och dagarna framöver kommer bli riktigt spännande, fyllda med  nya människor och upplevelser. Hoppas innerligt att ni har det lika bra i era nya skolor. Nu ska jag mysa framför en film, Gonaaaaatt! <33333333333

Down with the trumpets

Gookvääääll! Ikväll har jag varit ute med la familia. Vi åt på Vapiano och sedan gick på bio. Vi såg Wes Andersons nya film, Moonrise kingdom som var helt klart hans bästa film hittills. Väldigt mysig med klassiska Anderson drag. 
Idag var jag inne i stan. Köpta lite nytt smink, bl.a. en ny foundation från Lancome. Har aldrig testat den, men tycker deras grejjer verkar fräscha och bra. Jag köpte ju en juicy tube när jag var i New York, och tycker att den är jättebra. Har dessutom en del ögonsmink därifrån och kan starkt rekommendera deras Eye-liners.
Nu är jag iaf klarpackad. Börjar kännas riktigt spännande! Men det har fortfarande inte riktigt slagit mig att jag faktiskt flyttar. Kaaaoz.
Nu blire att mysa med godis framför GG. Pusssssssar
 

We were so turned on by your lack of conclusions

Heeej allesammans! Har ni haft en bra dag? För det har jag.
Började med att åka in till stan för att hämta upp min käre fån. Fick ett fint nytt rosa skal också! Man kan aldrig ha för många såna.
Efter det stannade jag kvar i stan och plockade upp lite nödvändiga grejjer. Köpte en massa fina kropp och ansiktsprodukter och även en ny skolväska, plus ytterligare lite inredning. Skolväskan kommer från barbour, och är perfekt för skolböcker och min mac. Tack pappzen! 
Efter det kom Fanny hem till mig, som ni vet och hon stack runt 8. Nu sitter jag här på mitt rum och kollar GG samt äter coco pops.
Imorgon ska jag in till stan för att plocka upp ytterligare lite grejjer och jag måste även packa klart. Herregud, jag åker om mindre än 48 timmar! 
Gonatt allesammans

Tja tja varlden!

Heej gaajs! Chillar lite med bästa Ella nu dagarna innan hon drar från mig och coola Lidingö! Vi har gjort det vi är bäst på, ätit onyttigt, tittat på TV och snackat. Jag kommer sakna dig Ellzooor (och din fina mac).
Jag längtar grymt mycket till var inplanerade kväll (med donken, pizza, B&J, tårta, brunch och allmänt lök) som för övrigt kommer bli eeeeepisk!!!
Min telefonräkning kommer bli dyr då vi maste prata VARJE KVÄLL men men, vad gör man inte för Ellzoooor! Älskar dig gos! Ha det bra på sigtuna så hörs och ses viii! PUSS PUSS

On top of zhe world

Jag är så sjukt lycklig just nu. För vet ni vad? Jag kom in på skoga! Det är en av dormena uppe på sigtuna och är den absolut finaste! Man får önska sig en dorm, men det finns ingen garanti att man får det man önskat sig men min önskning gick i uppfyllelse! Haha. Ska bli saå roligt att flytta in på lördag. Har redan börjat packa, vilket aär spännande men på en o samma gång rätt läskigt då jag faktiskt flyttar hemifrån för första gången! Nu ska jag packa vidare! Ha en braaaaaaa daaaaag

L

Tjooheeej!
Hemma från en lång dag i staden. Kom hem med en del bra grejjer!
Träningsbyxor-Adidas & Nike | Tränings BH:n-Soc | Linnen-Soc | Yogabyxor-Nike | Skor-Nike
Som ni ser köpte vi lite traäningskläder! Skorna är jag mest nöjda med. De är Nike Lunarglides och ligger på ca 1.5 så inte allt för dyra! Sen koöpte vi även ett par skor pa vagabond, ett nytt iphone skal och inredning till mitt nya rum! När jag flyttat in paå lördag ska ni få se! Har ett särskilt tema som jag går efter och tror att det kommer bli skitbra!

Tudäjs outfit

Linne-A&F | Hoodie-Juicy Couture | Jeans-Guess | Skärp-Hollister
Nu ska ag in till stan och möta papi o köpa träningskläder, och ikväll ska jag hem till Fanny o myza. Höres!

No phone

Har ingen telefån atm. Den är inne på lagning. Kommer bli skönt att ha en hel skärm igen. 

We could steal time, just for one day.

Godmorgon, eller snarare god eftermiddag. Ska snart göra mig i ordning det det är födelsedags firande inom kort. Det är min morfar som fyller 70. Efter det bär det av mot Liiiidingö. Imorgon ska jag o pappa in till stan och köpa träningskläder förövrigt. Dags att komma i form efter världens binge-sommar. Ugh fyfan. Saå snart skolan har börjat blir det att träna tre gånger i veckan, med yoga och core vid sidanom. Bjussar på en dagens.
Linne-Portobello market | Jeans-P&B | Skor-Cons | Solglasögon-RayBans 
Taänkte bara visa en av mina nya body mists från VS som är bland det godaste jag luktat. Den heter love spell och doftar persikor. Kan starkt rekommenderas, ifall ni åker till USA!

Plucked her eyebrows on the way, shaved her legs and then he was a she

Shorts-A&F | Skärp-Hollister | Linne-American Eagle | Skor-Cons
Kan ju knappast kalla det jag har på mig en outfit, då det bara är ett par shorts och ett linne, men det är bättre än inget... Jag e en sån där lat människa om föredrar att resa bekvämt en snyggt. Ni hittar mig på Arlanda klädd i Juicy-dress och Ugg's. 
Idag har jag då åkt till... hm, vet faktiskt inte vart jag befinner mig just nu. I något slott ca två timmar utanför staden. Är ju då som sagt på familjeträff. Sjukt stelt det kan bli när man hälsar på någon och intoducerar sig själv och så har man träffat personen förrut. Har hänt minst tre gånger idag. Men det är faktiskt inte så farligt, utan ganska mysigt! Mammas (Eva) familj är verkligen jättestort. Det är minst 110pers här. 
Snart kommer pappa och hämtar mig på hotellrummet då vi ska på middag med hela släkten. Har som tur är mina älskade kusiner här som är dom sötaste ungarna i hela världen! Haha, men dom betraktar mig mest som en klätterställning. Adios

Heroes

Weeeeei, har precis träffat elzklingen! Gud va skönt att träffa fanzy efter att inte ha setts på 6 veckor!! Har saknat henne enormt! Nu sitter jag i mitt kök med halva jaevla släkten. It's a mad house! Helt seriöst så är det jättemycket människor här och jag hade inte ens någon aning om att de skulle komma! 
Efter att jag har ätit ska jag träffa Fanny igen. Kommer inte kunna träffa henne på ett bra tag, med tanke på alla släktträff, skolstart, flytt osv. Vet ej vad vi hittar på, men kul blir det i alla fall! 

Ziggy played guitar

Gud va skönt det känns att vara hemma! Imorn åker jag dock iväg igen, men bara över helgen. Ska nämligen på släktträff. Men satan va skönt det är att få sova i sin egna säng igen. Idag kommer även alla mina små franska kusiner! Har saknat dom otroligt mycket, sist jag träffade dom var förra sommaren. Mina Engelska kusiner, London och Esmé är redan här och det är såklart supermysigt det med! Men det kommer vara fullt hus dagarna framöver. Nu ska jag gå och hitta på något att göra, hare gött!

Dagens JAGÄRFUCKINGHEMMA-outfit

Linne-American Eagle | Jeans-Pull&Bear | Skärp-Replay | Halsband-Thomas Sabo

Bobbi Brown/ Lancôme/O.P.I.


Hejzan

Hmm, har tänkt mycket på saken och det finns inget enkelt sätt att visa vad jag har köpt (åde i London och NY). Kanske gör lite outfitbilder, o då får ni se, men som sagt, baaaara kanske.
Har iaf handlat en massa fina kläder, smycken, skor och smink, från bl.a. All Saints, Juicy Couture, Forever 21, O.P.I, Replay, Thomas Sabo, Converse, Lancôme, Victorias Secret (Hehe spenderade naästan 2000 där...), Hunter, Pull & Bear, American Eagle, Bershka och mycket meer. Och sedan Apple såklart där jag o pappa köpte min älskade dator!
Känns saå skönt att ha lite nya kläder till skolstarten! Jag börjar den 27:e och är redan hur stoked som helst! Kommer blir awesome. Nu ska jag se Cabin in the woods. Har fram tills igår endast sett på Hitchcock filmer (exklusive biobesök). Jag är något av en filmfanat, tack vare mina föräldrar, och otroligen hade jag, fram tills några dagar sedan endast sett två hitchcock filmer. Kan starkt rekommendera Psycho, ifall ni inte redan har sett den och även The lady vanishes. De är i alla fall mina favoriter.
Puss o karm, skumbanan.
 

It's always tease, tease, tease

Mornin' sunshines!
Sista dagen här i London. Kommer saknar min hemstad jättemycket men det ska ändå bli skoönt att komma hem och träffa vänner, träffa pappa, och såsmåningom flytta!
Senaste dagarna har jag varit förkyld men har ändaå hunnit göra lite shopping. Bilder på vad jag har köpt kommer kanske upp sen, när jag har löst hur jag får dom på datorn. Hare gött in the meantime.

Perfektion

Snälla bli min♥

Young Americans

Tänkte att jag kunde lägga upp lite av de bilder som jag tog med kameran i NY. Jag är inte ett stort fan av redigering, så en del av bilderna är oredigerade.
Det allra svåraste med lägret var att det var ''förbjudet'' att skjuta på Automatic utan man skulle försöka så gott man förmådde att skjuta på Manual. Å vilket helvete det är!!!! Varje gång ljuset ändras måste man ändra tyyyp alllaaaaa inställningar, och om man inte är van vid ISO to F-stop to Exposure ratio metoden (vilket jag inte var) så e man fucked. Sen är det också det faktum att mycket av det vi gjorde var street photography, vilket är mycket svårare än att fota t.ex. vad man åt till lunch eller ''Dagens outfit'', vilket vilken tjej med en dyr kamera kan göra (försoöker inte låta pretentiös eller nedlåtande, utan mest förklara varfor mina bilder inte blev så bra, hehe) då det gäller att se någonting och en sekund senare klicka med kameran för att fånga bilden. Haha och det värsta är, om inställningarna är fel så blir bilden suddig eller för mörk eller ''Noisy'', eller så fångar man bara halva bilden. Sen måste man även gå fram till folk och be om att få ta deras bild, vilket är alltid rätt läskigt, speciellt när det handlar om New York-pundare (bilderna längst ner). Självklart kan man smygfota, men chanserna att man får en bra bild är väldigt låga. (Så snälla, be nice, har ju trots allt bara fotat i några månader nu, och första gången jag använder Lightroom)
Dessa bilder var en del av mitt självporträtt projekt. Pallar inte forklara idén bakom skiten, det får ni lista ut själv. Det vi fick lära oss om sjaälvporträtt var mycket intressant. Satt igenom en 2 timmars föreläsning om sjaälvporträtt och det allra viktigast aäär att bilderna är tagna själva. Kan verka uppenbart, men fotografer tar det på ytterst allvar. Man måste trycka på knappen själv och ingen faår hjälpa till att skapa fotot, annars räknas det inte. Eller det är mest extremisterna som tycker saåå men jag håller faktiskt med
 
 
Dumbo, Brooklyn. Oredigerad tro det eller ej.
Hahah jag bryyyyr mig inteeeee
Också Dumbo.
Kanske sötaste paret... någonsin!?
Skyline.
Cony Island.
Vackraste gingern någonsin, Nicholette
Mina homeboys i Tompkins Sq. Park. Haha Cräjjjzzzzy times.
Som sagt endast några få av bilderna som jag tog. Gud, kvalitén försämras enormt när man överför till J-Peg. Mycket skärpare i lightroom.
Dom mer personliga bilder tog jag med mobilen, då man uppenbarligen inte har med sig kameran när man är ute och har kul, särskilt inte i New York...

We can be heroes, just for one day.

Ord kan inte förklara min kärlek till dig. ♥

Hitchcock movie marathon


RSS 2.0