Tumblr Mouse Cursors
Fakewater -

Away frm u

Jag har en hel del grejer som jag vill inskaffa innan 2012 är slut. Är på god väg, dock finns det typ 0 chans att jag får en Mulberry väska. Just nu står kängorna från Replay och Mulberry plånboken högst upp på min lista. Tror dessutom inte att jag vill ha pälsvästen längre, trots att jag hittade den för 500kr. Känns ganska omoralisk, but to be honest, who am i to talk about morals? OJ VA TÖNTIGT DET DÄR VAR! uschuschusch, hatar svengelska, men ibland så hittar jag inte orden på svenska.

Fly me to the moon

Fick just reda på att det finns en 99% chans att vi spenderar jul i Thailand! Åå va lycklig jag blir. Jag älskar att resa, och har faktiskt aldrig varit i Thailand förrut, så det ska bli sjukt spännande! Nu har jag en massa resor att se fram emot känns det som.
Efter skolavslutning åker jag och pappa till Paris i några dagar, sedan i slutet av Juni åker jag till New York i tre veckor, sen bilar vi upp till The Hamptons där vi har hyrt ett hus i en vecka och sen åker vi till vårt sommarhus i sydfrankrike. Efter det åker jag till London i ca en månad för att tjäna lite cash på A&F. Sen finns det en möjlighet att jag och pappa åker till Kina/Tibet nån gång runt oktober. Fast vi har iofs snackat om det i ca ett år nu, så vi får se hur det blir med det egentligen. Och sedan Thailand! Jag är taggad!
London-2012

l.i.f.e.g.o.e.s.o.n.

Nu har jag sooolat lite på mitt tak! Det var stört varmt. Fick däremot knappt nån bränna, which sucks. Solade iofs bara i tio minuter.

Har också hunnit duscha, använde min secret-weapon-to-silky-smooth-skin bodyscrub, från Soap&Glory, och nu är jag omänskligt mjuk! For realz, den är helt otrolig. Pratade en snabbis med Miriam också om kvällen. Just nu är allt ganska oklart, men jag tror att jag ska hem till Rebecka först och sen vet jag inte vad som händer! Jaja det löser sig!

Nu ska jag plugga vidare (å snälla skjut mig).

 




''You know what? Fuck you! How about that?''


Hold Me

Vaknade för kanske två timmar sen. Sen dess har jag bara legat i sängen och kollat Family Guy. Kom hem ca 0100 igår. Inte ens värt att berätta vad jag gjorde.
Idag ska jag pluuuuuugga, skriva klart lite grejer, och sen fira Valborg. Har inga planer för kvällen, men jag lär ju träffa lite kåmpizar, it being Valborg and all...
Juste, Chelsea vann igår med 6-1. Ligger dock fortfarande på 6:e plats.... FTS

så jävla sugen

Nån som kan komma med en redbull åt mig?

.

Hahahaha 4-0

Chelsea Dagger

Woooaaah Chelsea leder med 3-0! Iofs spelar vi mot QPR, men det ger oss en chans att komma med i Champions league!

Oh woman, i wanna go surfin'

Shit va skönt det ska bli med sommar. Tänk er, kortkorta shorts, magtröjor, galenskaper mitt på natten, skinny dipping i kottla, tältning, poängjakt, glassar vid torsviksbryggan, vattenkrig, vänner, tårar, djupa pratstunder klockan 3 på morgonen... åå vad jag längtar! Förra sommaren var nog den roligaste perioden i mitt liv. Vi hade så sjukt kul. Vi skapade minnen som vi kommer att  ha livet ut. Det är ju synd att det aldrig kommer bli som förr.
Håller även på att bygga upp my summer wardrobe! Har tre par nya shorts också, som jag tycker är perfekta.:
Dessa Runway-dreamz kopior fick jag när jag var i London sist. De kommer från Bershka, vettefan vad det är för affär, men jag föll för dom här shortsen på dirren! Älskar nitarna, men funderar på att kanske lägga till några?
Slitna Boyfriend shorts från zara. Köpte dom förra sommaren och tycker att dom är sjuukt bekväma och härliga till såna där slappa sommardagar, då man bara vill gå runt i bikini.
Shorts från gilliyhicks som jag fick när jag var i london. Har nog aldrig ägt ett par shorts som sitter så bra som dom här! I love.
Shorts från Abercrombie som jag fick av pappa när han kom hem från singapore. Ungefär som dom från GH, förutom att dom hära är lite slitna och har Abercrombie-grejen där fram. Också stört bekväma!
Förlåt för lite halvsumpiga bilder, men kamerainställningarna var heeelt off.

They say he changes when the sun goes down

Funtar lite på ifall jag orkar träna inför sommaren. Hade inte suttit helt fel med en tonad mage och vältränad rumpa. Men frågan är ifall orket räcker till.

I flip the switch that makes you feel electric

- Mina favorit filmer är Kill Bill Vol. 1&2 och både Star Wars Trilogier (och ja, jag tycker att de räknas som trilogier)
- Jag samlar på (fina) påsar och har en samling på ca 40 påsar, från Gant, Juicy, Ugg, True Religion Osv.
- Jag pratar väldigt mycket om mig själv, men är egentligen väldigt en privat person (hur det nu går ihop)
- Jag ska till NY i tre veckor i sommar
- Den ända sanna vännen jag haft, som aldrig svikit mig, var min hund, som gick bort för ett år sedan
- Jag lyssnar på rock (garage, classic, indie, psychedelic, punk) och folk blir oftast förvånade över det
- Jag började hejja på Chelsea pga. en kille
- Jag tror inte på kärlek
- Jag önskar att jag såg ut som Megan Fox
- Jag tror världen hade varit en mycket bättre plats ifall det inte fanns nån religion eller rasism.

Cuteness level: Svea

Kom hem för nån timme sen. Har verkligen inte gjort mycket idag, vid ca 1400 drog jag till filippa en snabbis för att träffa Svea, och fysatan vilken söt hund! Aningen nostalgisk med tanke på min egna fina vovve (r.i.p.) som också var sådär fin när han var valp! Fotade även en del. Sedan åkte jag till Larsberg, för att lämna en uppsats till min svenskalärare, coh nu är jag hemma!
Kvällen är heelt oplanerad. Hoppas på att nån ska ringa, då jag verkligen inte vill spendera hela lovet hemma, men vi får väll se hur det går med det.

Start to wonder what his story might be.

Har precis ätit middag bestående av cheeseburgare, pomfritt o Cola. Beach 2012 hear I come!
Innan det träffade jag upp fännypack, för att fota/snacka/promenera, as one does. Köpte även en Ben&Jerrys, standard!
Vet inte vad jag ska göra ikväll, blir antagligen att supa tills jag spyr, hångla med lite boyz, och vakna upp i en främmande lägenhet. Lolz, eftersom att det bara är Moa som läser den här bloggen kan jag skriva hur mycket bullshit som helst, för hon vet mycket väl att jag inte direkt är en partypingla.
Tyckte det var lite vildmärks äventyrskänsla på den här bilden

''Do you think this feeling can last forever?'' ''You mean, forever-ever?''

Schoooolz out bitcheeez! Nu är vi lediga i fyra dagar, vilket verkligen behövs! Har inga vidare planer egentligen.... Imorn kanske jag får träffa Filippas nya labrador valp, inte bara liiite avis. Mot kvällen kommer jag antagligen träffa Fanny och Joanna, mina enda kåmpizar. Söndagen är helt oplanerat. Måndag är det Valborg, får försöka hitta på något skoj då också.. har lite ideer, men som sagt ÄR INGET PLANERAT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den här fredagen har varit fettmedchill. På morgonen hade vi NP i Engelska, som gick bra. Sen vare bara svenska och slöjd kvar, och det ända vi gjorde på svenskan var att se på film.
Nu tror jag att jag ska ut o njuta av det härliga vädret, seriously kolla ut genom fönstret, it's fuckin' summer!
Är förresten fortfarande sjukt lycklig för tillfället! Vet inte ifall det är vädret, dfet faktum att det är helg, eller bara livet i allmänhet... får väll nöja mig med att jag iallafall mår bra! ++++
Freeeeesh
Ps. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att det här inte ska bli feta orrebloggen. Känns ju rätt töntigt i sig att ha en blogg. Aja, lägger nog ner den snart ändå. Fred ut.

You told me everything by saying nothing.

Är riktigt sugen på muffins. Bakade den här m.fl. för ett par veckor sen när jag var i London. Fruktansvääärt gott.
Nu ska jag gå och göra lite vettiga saker.

Since you said good bye, polka-dots filled my eyes

Har jobbat på min design i ca 1 timma nu. Stor förbättring, men fortfarande sjukt kass. Aja får väl be nån proffs göra en åt mig eller nåt...

I don't eat, I don't sleep, I do nothing but think of you

Shiiet, måste plugga, fast det är egentligen inte nödvändigt, eftersom att jag ändå inte klarar av att få högre än VG i nåt. Aja fuck that shit, annars är livet på topp! Känns som att saker har löst sig till slut. Har fixat sommarjobb, kommit in på min drömskola, åker till NY i tre veckor och har en pappa som jag älskar så inihelvetes mycket! Life is goood. Screw mina betyg, inte värt att stressa över för tillfället. Känns som att inget kan förstöra min lycka just nu.

Är vi inte söta?


I hope for your life, that you forget about mine

Nu sitter jag och plattar mitt hår. Borde egentligen plugga, men c'est la vie, as they say in japanese! Wehååå först inlägget. So awesome.
Kööööönstig biiild mothafukkaaas

RSS 2.0